|

Steelwratjes

Wat is een steelwratje of fibroom?

Preview


De medische benaming van steelwratten is 'fibroma pendulans'. Een steelwratje of fibroom is een vrij klein,gesteelde rubberachtige, zachte goedaardige bindweefsel-aangroeisels op de huid. 
Voorkeursplekken van steelwratjes zijn hals, nek, romp, liezen en oksel. Meestal zijn ze huidkleurig, doch soms zijn ze wat donkerder van kleur. Gelukkig zijn ze vrij eenvoudig te verwijderen.

De behandeling van fibromen. 
Fibromen vrij makkelijk behandelen. De behandeling wordt uitgevoerd met de Spotremover: een apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. De spotremover bevat een puntige electrode die vlak boven de fibroom gehouden wordt, waardoor er een klein vonkje ontstaat tussen de electrode en het steelwratje. Hierdoor verschrompelt de fibroom. Na de behandeling zal er een donker gekleurd korstje zichtbaar zijn, dat na een aantal dagen loslaat. Hieronder zit een nieuwe roze huid, die na de behandeling zal bijkleuren. Daarna zal er niets meer aan de huid te zien zijn.
De meeste fibromen kunnen in één behandeling verwijderd worden. Bij grote fibromen zijn er mogelijk meerdere behandelingen nodig.

Bloedblaasjes.
Ook kleine bloedblaasjes zijn heel envoudig met de Spotremover te verwijderen.

Starttarief € 12,00 + € 1,- per minuut

Uw schoonheidsspecialiste

Nynke Hakkers